MIÉRT
KÜLÖNLEGES
AZ iContrAll
RENDSZER?

iContrAll szolgaltatasok
Teljes körű intelligens otthon megoldás megbízhatóan, egy kézből.

Az iContrAll rendszerrel a háztartásban előforduló szinte minden elektromos berendezést az intelligens otthon rendszerbe integrálhat. Az alapos és körültekintő eszköztervezésnek köszönhetően a rendszer elemei megbízhatóan, zökkenőmentesen működnek együtt. A legtöbb háztartási elektromos készülék csatlakoztatására a vezérelni kívánt eszközzel kompatibilis speciális vezérlő modulokat kínálunk pl.: riasztó vezérlő, árnyékoló vezérlő, világítás vezérlő stb. A különlegesebb kezelést igénylő berendezések integrálását az iContrAll univezális vezérlőivel oldjuk meg. E vezérlők elektronikus viselkedése egyedileg testre szabható, így szinte a háztartás összes elektromos berendezése beintegrálható a rendszerbe. A teljes körű termékpaletta lehetővé tette azt, hogy az iContrAll rendszer zárt rendszer lehessen, azaz más külső gyártó terméke a rendszerhez ne legyen csatlakoztatható. Ennek előnye egyrészt a rendszer stabilitásában és zökkenőmentes működésében nyilvánul meg, hiszen kizárólag jó minőségű iContrAll vezérlők alkotják a felépített rendszert. Nem kell attól tartani, hogy egy valamely funkcióra beépített olcsó, silány minőségű termék az egész rendszer megbízható működését veszélyezteti. A zárt rendszer másik előnye, hogy a kommunikációs protokoll szigorúan titkos maradthat, így jóval alacsonyabb a külső behatolás kockázata is.

Egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelület.

Az iContrAll kezelőfelülete egyszerű és letisztult. Használata logikus, könnyen és gyorsan elsajátítható mindenki számára. A kezelőfelületek egyértelmű ikonokkal és könnyen érthető, rövid feliratokkal, üzenetekkel vezetik a felhasználót, jelenleg a magyar mellett további 15 nyelv választható. Az alkalmazás folyamatosan figyeli a rendszer állapotát és ennek megfelelően segíti a felhasználót a használat során. A fejlesztésénél alapelv volt az egyszerűség, így a használat elsajátítása szinte pillanatok alatt zajlik, ügyfeleink legnagyobb része már az első napon magabiztos iContrAll alkalmazás használóvá válik. Az okostelefonok és a táblagép kezelőfelületének logikája teljes mértékben megegyezik, így nem kell két rendszert megtanulni annak sem, aki mindkét eszközt párhuzamosan használja. A rendszerbeállítások a felhasználó által az üzemeltetés során használt menüpontoktól elkülönülve, külön helyezkednek el, így a mindennapi használat során nem lehet véletllenül átkonfigurálni a rendszert. Ha viszont a felhasználó további finomításokat szeretne végezni, pl.: új csoportos utasításokat kialakítani, vagy időzítéseket beállítani vagy a meglévőket módosítani, akkor sincs szükség szakemberre a beállítások elvégzéséhez, egyszerűen, informatikai tudás nélkül is könnyedén átállíthatóak a kívánt paraméterek. A rendszerhez bármennyi telefon vagy táblagép csatlakoztatható. A beállításokat csak egyszer kell megtenni és automatikusan szinkronizálódnak az összes többi felhasználó telefonján, táblagépén.

iContrAll Andrassy ut
A vezetéknélküli technológia révén falbontás nélkül is telepíthető.

Az iContrAll rendszer elemei szigorú titkosítási algoritmussal és védelemmel ellátott, kétirányú rádióskapcsolattal kommunikálnak egymással. Az eszközökben alkalmazott fejlett, vezeték nélküli technológiának köszönhetően a kiépítés a már kész házak esetén utólag is elvégezhető. A rádiós kivitel további előnye a költségtakarékosság. A hagyományos, vezetékes kommunikációt alkalmazó rendszerek bonyolult hálózatának kiépítéséhez képest jelentős költségmegtakarítás érhető el a rádiós rendszer használatával, ami gyors, hatékony, egyszerű azaz gazdaságos telepítést tesz lehetővé. A moduláris felépítés révén elérhető válik az időben ütemezett kiépítés is. A kezdetben csak néhány eszközt tartalmazó rendszer később bármikor tetszőlegesen bővíthető. A bővítés bármilyen ütemben és mennyiségben történhet. Figyelembe lehet venni az életvitel változását vagy lehet kezelni új igények felmerülését (pl.: gyermek születése) ezt a vezetékes rendszerek esetében lehetetlen megtenni. A rendszer elemei szükség esetén át is helyezhetőek, költözés esetén pedig akár kiszerelhető és együtt kötözhet a családdal. A moduláris felépítés további nagy előnye a rugalmasság mellett, hogy az intelligens otthon rendszer kialakítása alkalmazkodni tud a családi költségvetéshez, ezzel lehetőség nyílik a megrendelő számára a legoptimálisabb finanszírozás elérésére is.

A hagyományos falikapcsolók megmardhatnak,
így az innovációra kevésbé fogékony családtagok számára a rendszer észrevétlen.

Az intelligens eszközökről (okostelefon, táblagép) történő vezérlési lehetőségek mellett a hagyományos falikapcsolók, távvezérlők alkalmazásának lehetősége is megmarad. A család olyan tagjai illetve vendégei részére, akik kevésbé fogékonyak vagy jártasak az új technológiák kezelésében, az iContrAll intelligens otthon rendszer jelenléte az automata funkcióktól eltekintve észrevétlen marad. Minden hajszál pontosan úgy működik a lakásban, mint ahogy működött a rendszer telepítése előtt. Az iContrAll vezérlőmodulok mindegyike rendelkezik a hagyományos kapcsolók fogadására felkészített bemenetekkel, így a rendszer kiépítése után azok változatlanul használhatóak. E falikapcsolókkal elvégzett beavatkozás természetesen az iContrAll rendszerben szintén látható, a vezérelt eszköz állapota az okostelefon vagy táblagép kijelzőjén ekkor is helyesen jelenik meg. A falikapcsolóval elvégzett művelet a rendszer szempontjából egyenértékű a telefonról vagy táblagépről elvégzett beavatkozással, azaz a falikapcsolóval fel vagy le kapcsolt lámpa később tetszőlegesen telefonról vagy táblagépről is le vagy fel kapcsolható.

100% biztonság: 
Európai Uniós akkreditált tanusítványok,
magyarországi gyártói jelenlét és szervíz.

Az iContrAll rendszer fejlesztése magyar mérnökök közreműködésével Magyarországon zajlik. Eszközeink az Európai Bizottságnál akkreditált, független elektronikai mérőlaboratórium tanúsítványával rendelkeznek a vonatkozó Európai Uniós irányelveknek megfelelően az érintésvédelem, a zavarkibocsájtás zavarvédettség és a rádiós kommunikáció tekintetében. Az iContrAll rendszerelemekhez kizárólag tartós, minőségi alkatrészeket használunk fel. A gyártás nagy üzembiztonsággal rendelkező speciális gépek segítségével szintén egy magyarországi üzem korszerű gyártósorán történik. Mind a piaci tapasztalatainkat, mind az ügyfeleink meglátásait gyorsan vissza tudjuk csatolni a fejleszés és a gyártás szintjére. A felhasználóink élvezhetik a magyaroszági saját telepítőcsapat illetve szervíz minden előnyét, legyen szó magyar nyelvű terméktámogatásról vagy a rugalmas és gyors szervízszolgáltatásról. Minden iContrAll termékre 3 év garanciát vállalunk. A kiterjesztett garancia szolgáltatásunk segítségével az ügyfeleink a garanciaidőn túl is élvezhetik az iContrAll egyedülálló terméktámogatási- és szervíz infrastruktúrája által megteremtett nyugalmat és biztonságot.

Kitűnő ár-érték arány, 
ingatlanérték növelő befektetés.

Az iContrAll rendszer fejlesztése során lényeges szempont az érték és jövőállóság megtartása, a piaci trendek követése. Szakembereink figyelemmel kísérik a változó piaci igényeket, illetve technológiai újdonságokat. A trendek folyamatos követése, a teljesen újszerű és egyedi fejlesztések biztosítják az iContrAll rendszer mindenkori naprakészségét.
A rendszer központi vezérlőegységét és az okostelefonon, táblagépen elérhető alkalmazásokat távolról az interneten keresztül rendszeresen frissítjük, így az új szolgáltatások minden új és meglévő ügyfelünk számára azonnal elérhetők.

AZ OKOSOTTHONOK ELŐNYEI

BIZTONSÁG

Akár otthon van, akár távol, az iContrAll segítségével mindig Ön irányítja az eseményeket bent a házban és kívül a ház körül.

Az iContrAll intelligens riasztó vezérlőjével vezérleni tudja a riasztórendszerét bárhonnan, bármikor. Élesítés távollét módban vagy élesítés otthoni módban, kikapcsolás amennyiben szükséges. Mindez végrehajtható akár az irodájából vagy a világ bármely pontjáról. Amikor elhagyja otthonát automatikusan élesítheti a riasztórendszert, ha a "Távozás" nevű csoportos utasítása tartalmazza ezt a parancsot is. Az árnyékolók záródnak, a lámpák lekapcsolódnak, a vasaló konnektora kikapcsol, a bejövő fővízcsap elzáródik. Biztonságérzet és nyugalom kíséri, ha távol van.

Otthon van és aktiválja az "Éjszaka" nevű csoportos utasítást. A kültéri riasztórendszer és az otthonlét módhoz tartozó belső érzékelők aktiválódnak. A kiválasztott redőnyök záródnak. Amennyiben szükséges a kültéri világítás bekapcsol, az ajtók záródnak. Használja ki a csoportos utasítások biztonsági funkcióit!

A biztonság növeléséhez, használja a jelenlét-szimulációt, amely a redőnyöket, zsaluziákat valósághűen mozgatja és a világítást kapcsolgatja egy összetett algoritmus alapján. Ezzel Ön a távollétében szimulálhatja, hogy valaki tartózkodik az épületben.

Előzze meg a vízvezetékrendszer meghibásodásából fakadó beázásokat az iContrAll vízelzárójával! Amikor elmegy otthonról a "Távozás" csoportos utasítás képes elzárni a bejövő fővízcsapot. Ezzel megelőzheti, hogy ingatlana károsodjon egy véletlen szivárgás vagy csőtörés miatt.

Győződjön meg a világ bármely pontján arról, hogy otthona, szerettei és értékei biztonságban vannak. A telepített kültéri és beltéri kamerák képeit bármikor megnézheti az okostelefonján, táblagépén.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

Vezérleje az árnyékolókat, a világítást, a konnektorokat, a hűtő és fűtő rendszert és csökkentse az energiafogyasztást! Óvja a környezetet és takarítson meg jelentős összeget az energiaszámlákon!

Az iContrAll intelligens funkcióival az energiatakarékosság könnyű és automatikus.

Állítsa be, hogy távozáskor a légkondícionáló kapcsoljon ki, fűtési üzemben a kazán váltson gazdaságos módba és csak a hazatérés előtt kapcsoljon vissza normál módba. Csökkentse fűtési és hűtési költségeit!

Amikor elmegy otthonról a "Távozás" csoportos utasítás kikapcsolja a világítást és a kiválasztott konnektorokat, mellyel energiát takarít meg.

Forró nyári napokon automatikusan becsukódhatnak az ablakok és az árnyékolók, ezzel megelőzve a helyiségek felmelegedését, jelentősen csökkentve a hűtési költségeket. Napsütéses téli napokon a helyiségek benapoztatása kiegészítheti a normál fűtést, így fűtési energia takarítható meg.

Vezérelje fűtő és hűtő rendszerét Nest intelligens termosztáttal! Ez a termosztát öntanuló módon képes megmérni a fűteni vagy hűteni kívánt helyiség hőtani jellemzőit. Kiszámolja, hogy mennyi időre lesz szükség a helyiség adott hőfokra történő hűtéséhez vagy fűtéséhez. Érzékeli az emberi jelenlétet és megtanulja hogy milyen időszakokban vannak a lakók otthon és mikor üres az ingatlan.
A felfűtéshez és lehűtéshez szükséges idő ismerete, illetve a család napi életvitele alapján képes optimalizálni a fűtésre és hűtésre fordított energiát. Nem dolgoztatja feleslegesen a kazánt és a légkondícionáló berendezéseket ha üres az ingatlan. Pontosan akkorra éri el a kívánt hőfokot az lakás amikor arra szükség van.
Akinek nincs jól kialakult, ismétlődő napi rutinja, azoknak is nagyon hasznos lehet a Nest termosztát távoli elérése, melynek segítségével távozáskor alacsonyabbra/magasabbra állíthatóak a fűtő/hűtő rendszereink célhőmérsékletei, hazaérkezés előtt pedig távolról visszakapcsolhatóak a kívánt hőmérsékletre.

Az iContrAll intelligens otthon rendszer ideális és egyszerű megoldás az energiatakarékosságra és az energiaszámlák csökkentésére.

KÉNYELEM

A kényelem szinte minden pontján jelen van az iContrAll rendszernek. Óriási előny, hogy bárhonnan bármilyen eszköznek bármilyen parancs adható. Akár a lakásból, akár a világ másik feléről. A művelet végrehajtása mindkét esetben nyomonkövethető az okostelefon vagy a táblagép kijelzőjén, ahol egyértelmű ikonok jelzik az egyes eszközök aktuális állapotát (felhúzott redőny, világító lámpa, élesített riasztórendszer, nyitott garázskapu...). Ha égve maradt egy lámpa az emeleten, nem kell többé visszamenni, mostantól elég egy gombnyomás.

Ha több vezérelni kívánt eszköznek szeretne egyszerre parancsot adni, szintén megteheti egyetlen gombnyomással. Az iContrAll rendszerben az úgynevezett profilok szolgálnak arra, hogy csoportos utasítások segítségével akár a teljes otthonát az aktuális élethelyzetéhez igazítsa. Legyen szó a világítások le vagy felkapcsolásáról akár százalék pontossággal, az árnyékolók, ablakok mozgatásáról szintén akár százalékos alapon, vagy bármilyen más funkcióról. Az otthona villámgyorsan alkalmazkodik az Ön tevékenységéhez: árnyékolók felhúzása ébredés után, meghitt este hangulatfényben, a kedvenc regény olvasása a kandalló előtt, hazaérkezéskor kert- és garázskapu nyitás, irányfények bekapcsolása, lift lehívása a garázs szintre, filmnézéskor világítás és árnyékolás beállítása vagy lefekvéskor minden világítás lekapcsolása és a riasztó élesítése otthonlét módban.

Az profilokban az iContrAll rendszer összes vezérelhető eszközének minden parancsa elérhető, hogy az Ön kényelme maximális legyen és több ideje maradjon arra, ami Önnek igazán fontos.

Az automata eseményvezérlések a rendszerben olyan csoportos parancsokat jelentenek, amelyek automatikusan egy vagy több feltétel teljesülése esetén aktiválódnak. Például napnyugta után felkapcsolódik a kertvilágítás, egy adott időpontban bekapcsol az akvárium világítása vagy egy bizonyos páratartalom felett elindul a szellőztetés. A automata eseményvezérlések segítségével jól körülhatárolható eseményekhez lehet tetszőleges aktivitásokat kapcsolni, ezzel az ismétlődő, emberi beavatkozást nem igénylő folyamatok automatizálhatóak.

INTELLIGENS FUNKCIÓK

Csoportos utasítások

A csoportos utasítások segítségével egy gombnyomással tetszőleges eszközöknek küldhető ki állapotváltoztatásra vonatkozó parancs. E funkció segítségével egy gombnyomással az adott élethelyzetéhez igazíthatja az otthonát. Pl.: hazaérkezéskor kikapcsol a riasztó, kinyílik a kert- és garázskapu, felkapcsolódnak az irányfények és a redőnyök felhúzódnak. Filmnézéskor szintén egy gombnyomásra az árnyékolók lehúzódnak, néhány lámpa 30%-ig felkapcsolódik, leereszkedik a vetítővászon, a projektor bekapcsol. Az iContrAll rendszerben bármennyi csoportos utasítás (profil) létrehozható és ezek tartlama bármikor módosítható. A profilok végrehajtása során a rendszer felügyeli, hogy az adott vezérelni kívánt eszköz elérte-e a parancsban meghatározott állapotát (pl.: lehúzódott-e a redőny) és erről tájékoztatja is a felhasználót. Ez a funkció különösen az ingatlantól távol indított parancsoknál hasznos, mert akkor személyes ellenőrzésre nincs lehetőség.

Távoli elérés

Az iContrAll rendszert a világ bármely pontjáról elérheti és irányíthatja, ha rendelkezik okostelefonnal vagy táblagéppel és interneteléréssel. Szemmel kísérheti az összes eszközének állapotát a státuszjelzések alapján. Pontosan látszik például, hogy a riasztó be van-e kapcsolva, a vasaló konnektora le lett-e állítva, melyik lámpa világít és még az is, hogy a redőnyök hány százalékig lettek leengedve. Ha az aktuális beállítások nem megfelelőek, természetesen beavatkozásra is van lehetőség. Adhat akár egy konkrét eszköznek parancsot vagy le is futtathat egy csoportos utasítást (profilt). Mindkét esetben a műveletek eredményét nyomon követheti a telefon és a táblagép kijelzőjén. Ha váratlan vendég érkezik, vagy valaki nem vitt kulcsot, ki tudja kapcsolni a riasztót és az illetőt be tudja engedni. A biztonsági kamerák képein pedig ellenőrizni tudja, hogy mi történik otthonában. A vendég távozása után zárni tud és élesítheti a riasztórendszert is.

Időzítés

Az iContrAll rendszer képes elvégezni a meghatározott időben esedékes feladatokat. Ha megadja a rendszernek, hogy mit csináljon és mikor, az ismétlődő feladatok végrehajtása autómatikussá válik. A beállításhoz először meg kell adni a parancs futtatásának az időpontját. Ez lehet egyszeri időpont is, de ismétlődhet is akár napi, heti vagy havi rendszerességgel. Előfordulhat olyan eset is, amikor nem szükséges a parancsot mindig futtatni pl:. télen nincs öntözés. Ennek megfelelően a rendszeres ismétlődés mellett be lehet állítani, hogy az adott parancs csak mely időszakban fusson le automatikusan. Az időszakok lehetnek az év bizonyos részei, de be lehet állítani olyan parancsokat is, amelyek csak hétköznapokon vagy csak hétvégéken vagy csak egy-egy konkrét napon fussanak le. Ez a funkció kiválóan alkalmas például a redőnyök hétköznap reggeli felhúzására. Az időzítés meghatározása mellett be kell állítani, hogy a rendszer mely eleme pontosan mit csináljon, ha az adott időpont bekövetkezik.

Jelenlét-szimuláció

Az iContrAll rendszer tudja szimulálni azt, hogy valaki tartózkodik az ingatlanban. Ez a funkció segít megelőzni a betöréseket, valamint hozzájárul ahhoz, hogy az ingatlanban élők szokásait, életvitelét nehezebb legyen feltérképezni. Aktivált jelenlét-szimuláció esetén a rendszer napnyugta után a funkcióhoz rendelt redőnyöket és zsaluziákat életszerűen mozgatja valamint a lámpákat egy összetett algoritmus alapján véletlenszerűen kapcsolgatja. A jelenlét-szimuláció folyamatos üzemre is képes, így több napig vagy több hétig is segíthet fenntartani azt a látszatot, hogy a lakás nem üres.

Automata eseményvezérlés

Az automata eseményvezérléssel automatizálni lehet olyan utasítások végrehajtását, amelyeket mindig meghatározott feltételek teljesülése esetén kell elvégezni. Ilyen lehet például a kertvilágítás felkapcsolása napnyugtakor és lekapcsolása napkeltekor vagy fürdő szellőztető ventillátorának elindítása akkor, ha a páratartalom túl magas stb.. A meghatározott feltételek teljesülése esetén a rendszer végrehajtja a hozzá rendelt utasítást vagy utasításokat. Feltételként a rendszerben elérhető összes érzékelő felhasználható.

Tetszőleges csoportosítás

Az iContrAll rendszer egyszerű kezelhetőségének céljából több funkció is segíti a felhasználót, hogy minél egyszerűbben egy gyorsabban tudja kiadni a megfelelő utasítást a rendszer számára. A telefon és táblagép kijelzőjén eszköztípusonkénti csoportosítás is előhívható. Így, ha valaki a világítást szeretné beállítani célszerű ezt választania. Ha az adott helyiségben lévő vezérlehető eszközökre kíváncsi a felhasználó, a helyek menüpontban megtalálja ezt a nézetet is. Ha egyéni szempontok alapján egy harmadik csoportosítást szeretne létrehozni, annak sincs akadálya, bármennyi csoportot létrehozhat.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az iContrAll egy rendkívül széles eszköz portfólióval és gazdag funkcionalitással rendelkező intelligens otthon rendszer, amely kényelmesebb és biztonságosabb életstílust biztosít felhasználóinak. A háztartás szinte minden elektromos készüléke beintegrálható a rendszerbe.

Kezelése egyszerű, mindenki számára könnyen elsajátítható. Intelligens működésével hozzájárul az energiafelhasználás csökkentéséhez, ezzel óvja a környezetet.

A rendszerelemek vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően a telepítés egyszerű és gyors, nincs szükség falbontásra, vésésre. Ideális meglévő és új építésű ingatlanok számára egyaránt.

Az iContrAll rendszer minden eleme önállóan is működőképes, a PowerDrive központi egység rendszerré szervezi a telepített eszközöket, beleértve az érzékelőket is. Visszajátszás-biztos, titkosított vezeték nélküli kommunikáció segítségével felügyeli az információáramlást a telepített eszközök között, valamint Interneten keresztül kapcsolatot tart az iContrAll Központi Szerverrel a szükséges adatcsere és a telepített eszközök távoli vezérelhetőségének biztosítása érdekében.

HELYI ELÉRÉS

A telefon vagy a táblagép WIFI kapcsolattal éri el a lakásban lévő routert. A routeren keresztül vezetékes LAN hálózaton elérhető az iContrAll PowerDrive központi egység. A vezérlő modulok a PowerDrive-val rádiós kommunkiáció segítségével tartják a kapcsolatot.

TÁVOLI ELÉRÉS

Ha a telefon vagy a táblagép távol van az ingatlantól, akkor az internetre kapcsolódik és az iContrAll központi szerveren keresztül éri el a lakásban lévő routert. Innen a folytatás megegyezik a helyi eléréssel: a routeren keresztül vezetékes LAN hálózaton elérhető az iContrAll PowerDrive központi egység. A vezérlő modulok a PowerDrive-val rádiós kommunkáció segítségével tartják a kapcsolatot.

iContrAll PowerDrive
KÖZPONTI EGYSÉG

A PowerDrive központi egység semmilyen beállítást, programozást nem igényel. Az Internetkapcsolatot biztosító vezeték csatlakoztatása, valamint a tápellátás biztosítása után azonnal használatra kész. Nincs szükség semmilyen informatikai beállításra (pl.: port forward), sem WiFi kapcsolatra (így WiFi jelszóra sem). Szoftvere az Interneten keresztül távolról automatikusan frissül, így a jövőben megjelenő újabb vezérlő eszközök telepítése esetén sem kell cserélni, valamint a folyamatos fejlesztések következtében bevezetésre kerülő új funkciók is automatikusan azonnal elérhetővé válnak.

iContrAll VEZÉRLŐK

A vezérlő egységek kétféle kivitelben állank rendelkezésre: falba, kapcsoló vagy konnektor alá süllyeszthető kivitel és DIN sínre szerelhető kivitel. 
Falikapcsoló alá építhető kivitel

Az iContrAll rendszerben a vezérelni kívánt eszközök (pl. redőnyök, lámpák stb.) mellé egy-egy vezérlő egység kerül telepítésre. Ez a vezérlő egység irányítja a hozzá csatlakoztatott eszközt például le és felhúzza a redőnyt, vagy ki és be kapcsolja a lámpát, fényerőszabályzós lámpa esetében még a fényerejét is beállítja. A vezérlő egység kapcsolatot tart a PowerDrive-val, az iContrAll rendszer központi egységével is, elküldi a vezérelt eszköz állapot információit (pl.: be vagy ki van kapcsolva a lámpa) valamint fogadja a központi egységtől érkező utasításokat és ennek megfelelően működteti a vele összekapcsolt eszközt.

DIN sínre szerelhető kivitel

A DIN sínre szerelhető eszközök között vannak többcsatornásak is (pl.: 2 redőny vagy akár 4 lámpa egymástól független vezérlésére alkalmasak típusok), ezzel szemben a falba sűllyezthetőek nagy része egy csatornás. Ettől eltekintve a két kivitel teljesen azonos funkcionalitással rendelkezik. A telepítés előtti felmérésen, az ingatlan sajátosságai alapján lehet eldönteni, hogy melyik típus használata az optimális.

FELHASZNÁLÓI FELÜLETEK

A telefonos és táblagépes alkalmazás teljeskörű elérést biztosít a rendszer minden funkciójához. Az utasítások kiadása mellett elvégezhető vele minden beállítás is. Csoportos utasítások, eszköz csoportok, automata funkciók létrehozása, módosítása. A magyaron kívül további 15 nyelven érhető el.

Ezen túl az iContrAll rendszerben a hagyományos falikapcsolók, távirányítók is megmaradhatnak és az okosotthon rendszer mellett ezek is működtetik majd a lámpákat, redőnyöket, garázskaput és többi elektromos eszközt.

Az egyedi kapcsolások mellett az okoskapcsolás vezérlő használatával a hagyományos kapcsolókkal is elérhető válik a csoportos utasítások indítása. Ilyenkor például távozáskor egy falikapcsoló megnyomásával lekapcsolódhatnak a lámpák, lehúzódhatnak az árnyékolók, élesedhet a riasztó és a felvonó is hívható. 

A RENDSZER ALAPFUNKCIÓI

Világítás

Ki és bekapcsolás, fényerőszabályzás, színbeállítás.

Árnyékolás

Redőny, zsaluzia, roletta, napellenző, napvitorla le- fel húzás, százalék alapú állítás, zsaluziáknál százalék alapú lamellabillentés.

Riasztó

Kikapcsolás és élesítés otthonlét és távollét módban.

Hűtés-fűtés 

Kívánt hőmérséklet beállítása (hűtés és fűtés esetén is), üzemmódváltás normál és takarékos (éjszakai) üzem között.

Intelligens fólia

Az üvegfelületen lévő intelligens fólia fényáteresztőképességének változtatása 0 és 100% között.

Konnektor, medence, kerti tó, ventillátor

Nagy teljesítményű elektromos berendezések kapcsolása tetszőleges feszültség be vagy kikapcsolásával és impulzussal.

Vetítővászon

Vetítővászon le és felhúzása, százalék alapú állítás.

Vízelzárás

Bejövő vízvezeték elzárása (csőrepedés okozta beázás elkerülésére).

Zár-, kapu és sorompó

Zár, kapu, sorompó nyitása és zárása.

Lift

Személy-, jármű- vagy ételfelvonó bármelyik szintre hívása.

Univerzális vezérlés

Elektromos berendezések kapcsolása tetszőleges feszültség be és kikapcsolásával vagy impulzussal.

Öntözés

Öntözőrendszer mágnesszelepeinek vezérlése.

WAVIN SENTIO
VEZETÉK NÉLKÜLI
HŰTÉS-FŰTÉS VEZÉRLŐ
INTEGRÁCIÓ

Az iContrAll alkalmazásban a lakás összes termosztátjának hőmérséklet és páratartalom adata megjelenik.
A hőmérsékletek és a gépészeti rendszer üzemmódjai (hűtés-fűtés átváltás, takarékos mód stb.) is módosíthatóak az alkalmazáson keresztül is.

NGBS
HŰTÉS-FŰTÉS VEZÉRLŐ
INTEGRÁCIÓ

Az iContrAll alkalmazásban a lakás összes termosztátjának hőmérséklet és páratartalom adata megjelenik.
A hőmérsékletek és a gépészeti rendszer üzemmódjai (hűtés-fűtés átváltás, takarékos mód stb.) is módosíthatóak az alkalmazáson keresztül is.


Bemutatóterem

    2120 Dunakeszi, Bem utca 5.